Leave Your Message
010203

PRODUKT KARAKTERISTIK

Produktet kryesore

01
rreth nesh

Rreth Nesh

Shenzhen ZD Tech Co., Ltd.

Shenzhen ZD TECH Co., Ltd. është një nga furnizuesit kryesorë i cili është i specializuar në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve RF bllokimi dhe produkteve të mbulimit me valë.
Pajisjet e bllokimit RF përfshijnë bllokimin e sinjalit të telefonit celular dhe bllokimin e komunikimit RF (20-6000 MHz).
ZD TECH është novatori kryesor në fushën e bllokimit RF, duke ofruar një gamë të plotë të pajisjeve dhe sistemeve të bllokimit të cilat kanë një rekord të dëshmuar të besueshmërisë dhe performancës në të gjitha llojet e aplikacioneve dhe kushteve mjedisore.

shikoni më shumë

Lajmet e fundit