Leave Your Message
010203

КАРАКТЕРИСТИЧЕН ПРОИЗВОД

Главни производи

01
за нас

За нас

Shenzhen ZD Tech Co., Ltd.

Shenzhen ZD TECH Co., Ltd. е еден од водечките добавувачи кој е специјализиран за дизајнирање и производство на опрема за заглавување RF и производи за безжична покриеност.
Опремата за заглавување на RF вклучува заглавување на сигнали за мобилни телефони и заглавување на RF комуникација (20-6000 MHz).
ZD TECH е најистакнатиот иноватор во областа на RF заглавување, нудејќи сеопфатен опсег на опрема и системи за заглавување кои имаат докажано досие за доверливост и перформанси во сите видови апликации и услови на животната средина.

Гледај Повеќе

Последни вести